my new blog

Tuesday, 27 January 2015

Hi and Assalamualaikum...

fuh..berpeluh den nak siapkan layout and heading nie..maklumlah lame dah tak berblog nie..oh ya..ini blog baru aku..muahehehe...blog lame dah delete..why?? sebab aku rase blog tu blog tak matang langsung..hahahahaha (bajet dah matang la tu??) what ever..

ok..aku tau header tu tak la cantik sangatkan..ok2 otak tak kreatif like me banyak nak kene belajar dan explore..nie pun hasil usaha mengoogle..thank google!! hahaha nie kelebihan blajar Information Management!! aku tak tau kalau orang kata apa kena mengena kan tapi ini salah satu cabang.. ingat, semua orang pandai guna google, tapi berapa ramai pandai nak letak 'key point'? ape aku merepek? hahaha


total  jam aku wat blog baru nie makan setengah hari gak la..sila jangan gelakkan aku..ye aku tau aku budak baru..tapi tujuan aku wat blog baru nie pun sekadar nak isi masa lapang aku..ye la..sekarang kan aku jadi jaga terhormat di kediaman pakcik ghazali..hahaha..dari tido,makan, korea je, rase ade manfaatnye aku kongsi cerita or pengalaman ke kan..

ok2 rase cukup setakat ini untuk kali ini untuk post pertama nie..jumpa lagi nanti ya..oh ya..kawan-kawan kalau sudi,jadila follower aku ya...hehehe..thank you :)

0 comments:

Blog contents © Syahira's story 2010. Blogger Theme by Nymphont.